Rödeby Brukshundklubb

 

Hemsidan www.rödebybrukshundklubb.se finns på Hundpoolen.se och domännamnet finns hos Loopia.se. Hemsidan kan hanteras av de som fått inloggningsuppgifter fr a ansvarig för hemsidan, styrelsen och sammankallande i utbildningskommittén.

Domännamnet kan hanteras av styrelsen. Hemsidan finns för att informera om klubbens verksamhet och få fler medlemmar.

 IMG_0583

Alla ordinarie styrelseledamöter och utbildningskommittén, för kursanmälningar och ansvarig för hemsidan har föreningsmejladresser sammanlagt 9 stycken.

 

Medlemsregister. Nya medlemmar ansluts till det centrala registret. Ordförande, v.ordförande, sekreterare och kassör har tillgång till det centrala medlemsregistret via SBKs hemsida.

 

Tävlingsresultat finns i en pärm inlåst i ett skåp i sekreteriatet som är låst. Sammankallande i tävlingskommittén hanterar dessa. De sparas i 2 år. Alfons budföring

 

Nyckelförteckning är inlåst i ett arkivskåp på klubben. Nyckeln har ordförande och nyckelansvarig.

 

Kursanmälningar går till utbildningskommittén. De fördelar dem till respektive instruktör och kassör samt till studiefrämjandet. Alla anmälningar förstörs efter kursens avslut.

 IMG_E0567

Alla foton på hemsidan är godkända av fotoobjektet. Namn finns på medlemmar som har någon funktion i verksamheten. I övrigt publiceras namn bara efter godkännande.

 

Klubben har ett facebook-konto som administreras av kassören. Facebook-kontot finns för att informera om klubbens verksamhet och få fler medlemmar.

 

Protokoll finns på en anslagstavla i klubbstugan så alla medlemmar kan läsa dem. Namn i protokollet anges med förnamn eller funktion på styrelsemedlem.

 

De personregister som finns är till för att kunna bedriva kurs- tävlings- och föreningsverksamhet.

 

Personuppgiftsansvarig: Gunnel Petersson. Om du som medlem undrar över något som gäller vår hantering av dina personuppgifter utöver det ovan, nås jag via adressen hemsidan@rödebybrukshundklubb.se